Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Терапия с поморийска луга с ултразвук

Част от антицелулитните и отслабващи процедури, предлагани в LadyBoss.
Запази своя час по телефона с един клик на бутона:

Процедура, при която чрез излъчване на звукови вълни се отделят мастните натрупвания от тялото

Многокомпонетна процедура за ново усещане, с която Вашето тяло ще се почувства като преродено.
Ултразвукът атакува мастните клетки в проблемните зони и ги освобождава, оставяйки организма да преработи мазнините по естествен път. Процедурата дава резултат при третиране на области, като корема, вътрешната част на бедрата и ръцете.

Фотонна терапия с LED светлини – червената светлина е с дължина на вълната 640 nm и има способността да достигне на дълбочина от 1-6 мм. в кожата.

Спомага за регенериране на кожните клетки, подобрява циркулацията на кръвта, намалява пигментните петна по кожата, задейства активните съставки от нанесените козметични субстанции.

Инфрачервената светлина прониква под повърхностния кожен слой и загрява структурата на дермата, активира фибробластите, стимулирайки по този начин производството на колаген и еластин.
А поморийската луга допълва чудесният терапевтичен ефект, като подобрява кръвообращението и запазва кожата Ви стегната и гладка. Лугата е мощен антиоксидант и има антицелулитен ефект.

Продължителност на процедурата: 60 мин.

Go to Top
error: Текстовото и медиа съдържание на този уебсайт, намиращ се на основен домейн ladyboss.bg, принадлежи на авторско право посредством законодателството на Република България!