Skip to content Skip to footer

За нас

Представяме ви LadyBoss

Отключи вътрешната си красота, прегърни твоята уникалност и заблести отвън

Здравейте, прекрасни души. Казвам се Милена Цветкова и като страстен масажист-терапевт съм тук, за да ви помогна да възвърнете здравето си, увереността си и да живеете пълноценно.

Уморени ли сте да се чувствате в капана на целулита, да се борите с депресията или с наднорменото тегло и умората? Време е да се освободите и да приемете най-добрата версия на себе си.

В LadyBoss, където се случва магията, предлагаме трансформиращо пътешествие чрез масажи, терапии и персонализирани програми, предназначени да отключат вътрешната ви красота и да запалят сиянието, което е чакало да изгрее.

Аз самата изминах личен път, като свалих 25 килограма, без да гладувам или да прибягвам до глупави диети. Животът ми поднесе предизвикателства, но аз излязох по-силна, по-уверена и готова да дам сили на други, които са загубили себе си по пътя. Точно затова се зароди бранда LadyBoss.

Независимо дали сте жена над 30 години, бореща се с някои от гореизброените проблеми или мъж, който се бори с болки в гърба, мускулни разтежения или физическа умора от спорта, аз съм тук, за да ви помогна да намерите облекчение и нов поглед към живота.

Заедно ще напишем отново вашата история. Прегърнете уникалността си, възстановете здравето си и излъчвайте красота отвътре навън.

Присъединете се към нашата общност в това вълшебно пътешествие и заедно ще създадем живота, който обичате

НАШИЯТ ЕКИП

Go to Top
error: Текстовото и медиа съдържание на този уебсайт, намиращ се на основен домейн ladyboss.bg, принадлежи на авторско право посредством законодателството на Република България!