Skip to content Skip to footer
За мен

Ваня Божилова

Психолог

ваня божилова - психолог - холистичен център ladyboss

Моята мисия е проста, но изключително значима и с дълбок смисъл за мен: да напътствам и подкрепям хора като вас в преоткриването на автентичната ви същност и тръгването по пътя към живот, който е не само щастлив и здравословен, но и невероятно пълноценен. Твърдо вярвам, че във всеки от нас се крие потенциалът за растеж, изцеление и трансформация и аз съм тук, за да улесня този процес.

През целия си живот често се улавяме как се опитваме да се вместим в изискванията и очакванията на другите, губейки връзка с истинската си същност. Вярвам, че всеки човек има уникална цел и огромен потенциал в себе си, който чака да бъде разгърнат. Моята цел е да насочвам и подкрепям хората да се свържат отново с истинската си същност, да отключат вътрешните си сили и да създадат живот, който е в съответствие с истинските им желания.

Моят подход се базира на състрадание, емпатия и дълбоко разбиране на предизвикателствата, пред които са изправени хората, когато се стремят да преоткрият себе си. Осигурявам безопасно и неосъждащо пространство, където можете да изследвате своите вярвания, ценности и страсти. Заедно ще разкрием бариерите, които ви спъват и ще разработим практически стратегии за преодоляването им.

Страстта ми е да овластявам хората да живеят автентично, спрямо своите собствени ценности и смисъл. Крайната ми цел е да ви помогна да създадете живот, който е в съответствие с вашите истински ценности, където можете да изпитате удовлетворение, жизнено здраве и значими взаимоотношения.

Ако сте готови да се впуснете в това трансформиращо пътуване на себеоткриване и личностно израстване, каня ви да се свържете с мен. Нека работим заедно, за да отключим пълния ви потенциал и да създадем живота, който наистина заслужавате.

Квалификации

  • Техники за Емоционална Свобода с Марти Иванова 2018 г.
  • Пренареждане на Матрицата с Карл Доусън 2020 г.
  • Божествена матрица с Марти Иванова 2021 г.
  • Хипноза и Хипнотерапия с Иво Величков 2021 г.
  • Здравна психология в Софийски университет 2023 г.
  • Пренареждане Матрица на Раждането 2024 г.

Други умения

  • 12 години ментор и неформален обучител по меки умения за проекти по Еразъм+.
  • 10 години корпоративен HR
  • ТЕС и Пренареждане на Матрицата
ваня божилова - психолог в холистичен център ladyboss - снимка 3

ТЕС и Пренареждане на Матрицата

значение

"Преодолейте емоционалното хранене (солетки в офиса или нощни прибежки до хладилника) и открийте пътя към отслабването с ТЕС и Пренареждане на Матрицата"

Една често срещана проблематика – емоционалното хранене и невъзможността да отслабнем. Много от нас се борят с това явление, когато използваме храната като начин да се справим с емоционалния стрес и негативните чувства и емоции. Но има начини да преодолеем това и да открием пътя към отслабването. За това може да помогне терапия с техниките на енергийната психология, който ползвам – ТЕС (Техника на Емоционално Освобождаване) и Пренареждане на Матрицата.

ТЕС е техника, която се фокусира върху освобождаването на емоционални блокажи и стреса натрупан в тялото. Чрез потупване на определени бионенергийни точки на тялото, ТЕС може да помогне да се преодолеят негативните емоции, които водят до емоционално хранене. Използването на ТЕС може да помогне да се промени отношението към храната и да се намали желанието за емоционално подхапване.

Пренареждане на Матрицата е метод, който се фокусира върху промяната на негативните убеждения и препрограмиране в подсъзнанието. Чрез пренареждане на негативните убеждения и заместване с позитивни, можем да променим отношението си към храната и да развием здравословни навици.

Важно е да разберем, че емоционалното хранене е реакция на емоционални нужди и стрес, и че можем да намерим здравословни алтернативи за справяне с тях. ТЕС и Пренареждане на Матрицата са само някои от методите, които могат да помогнат в този процес. Важно е да работим със своите емоции и да търсим подкрепа, ако е необходимо.

Нека работим заедно, за да преодолеем емоционалното хранене и да открием пътя към отслабването!

Ако блокажите, са твърде големи и не можете да се справите сами, не се колебайте да се свържете с мен за консултация

Go to Top
error: Текстовото и медиа съдържание на този уебсайт, намиращ се на основен домейн ladyboss.bg, принадлежи на авторско право посредством законодателството на Република България!